M.C Flurry,FFCC:EOT Patched Version got it lol

March 31, 2009 at 8.20 p03 (Exact Story)

yup today i just had a M.C Flurry at the afternoon after the school time and i just go with my friend and go to the Mc.D at the PV and i just eat M.C Flurry lol gotta stop going to A&W to buy the sundaes and go to MC.D to eat the Mc.Flurry lol so sweet and delicious. 😛

and then after 3 days try to search how to use cheat at the NDS for EZFlash to use bypass cheat for FFCC:EOT then i still can’t find a way to do the cheating…. so instead of that i search for the patched version and find one ^^ lol it work nicely FFCC love it 

that’s all hope u enjoy it

Permalink Leave a Comment

Happy B’day Deni,Bio–a,Seleksi kurang maksimal :(

March 30, 2009 at 8.20 p03 (Exact Story)

yup hari ini temen gw yg bernama deni ultah yg ke 17 jadi maw ucapin happy b’day aja gw dah ucapin difacebook ama di skull :mrgreen: 

hmm terus tadi gw presentasi bio  gila dah kelompok gw sama sekali ga siap presentasi keq sampah baca buku doank wkwk tp gpplah bisa diulang ini =D

trus pas pulang gw ada seleksi huah sayang kurang maksimal gw 😦 masih pada kurang ekspresi yup setidaknya gw belajar untuk harus lebih lebay dalam sparring / competition berikutnya lol sometimes lebay is needed haha

itu aja dhe cerita gw hari ini

Permalink 3 Comments

I Can Wait Forever

March 29, 2009 at 8.20 p03 (SOTD)

I Can Wait Forever

By:Simple Plan

You look so beautiful today
When you’re sitting there it’s hard for me to look away
So I try to find the words that I could say
I know distance doesn’t matter but you feel so far away
And I can’t lie
Every time I leave my heart turns gray
And I want to come back home to see your face
And I
Cause I just can’t take it

Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
But I can wait
I can wait forever
When you call my heart stops beating
When you’re gone it won’t stop bleeding
But I can wait
I can wait forever

You look so beautiful today
It’s like every time I turn around I see your face
The thing I miss the most is waking up next to you
When I look into your eyes, man I wish that I could stay
And I can’t lie
But every time I leave my heart turns gray
And I want to come back home to see your face
And I
Cause I just can’t take it

Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
But I can wait
I can wait forever
When you call my heart stops beating
When you’re gone it won’t stop bleeding
But I can wait
I can wait
I can wait forever

I know it feels like forever
I guess that’s just the price I gotta pay
But when I come back home to feel your touch
Makes it better
Till that day
There’s nothing else that I can do
And I just can’t take it
(I just can’t take it)

Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
But I can wait
I can wait forever (I can wait forever)
When you call my heart stops beating
When you’re gone it won’t stop bleeding
But I can wait (I can wait)
I can wait
I can wait forever
I can wait forever
I can wait forever…

Yup A very nice luv song by simple plan nice lyric nice melody and overall it’s a nice song hope you enjoy it 

Permalink 4 Comments

Earth Hour

March 29, 2009 at 8.20 p03 (Exact Story)

Yup kemaren bisa dibilang gw ikut earth hour bisa dibilang jg ngak ikut kenapa?

soalnya kemaren kk gw ge nonton dvd dilaptop dan ruang kompu nyala terus nyokap jg maw nyari” barang dsb, yah akhirnya maw ga maw yah gw maen komputer tetep tapi disini gw dah matiin smua lampu ama ac dari ac kamar gw ac ruang kompu lampu kamar gw lampu ruang tamu dapur dsb jadi overall bisa dibilang gw ikut earth hour 50% soalnya lampu ruang kompu ama kamar nyokap masih nyala terus ac kamar nyokap masih nyala tapi ac ruang kompu ama kamar tidur dah gw tutup 

gimana dengan para pembaca blog? brp% kah anda ikut earth hour?

Permalink 1 Comment

Pictures of You

March 28, 2009 at 8.20 p03 (SOTD)

Pictures of You

By:The Last Goodnight

This is the clock up on the wall
This is the story of us all
This is the first sound of a new born child before he starts to crawl

This is the war that’s never won
This is the soldier and his gun
This is the mother waiting by the phone praying for her son

(Chorus)
Pictures of you
Pictures of me
Hung up on your wall for the world to see

Pictures of you
Pictures of me
Remind us all of what we used to be

Wo-oah

There is a drug that cures it all
Blocked by the governmental wall
We are the scientists inside the lab just waiting for the call

This earthquake weather has got me shaking
Inside I’m high up and dry

(Chorus)
Pictures of you
Pictures of me
Hung up on your wall for the world to see

Pictures of you
Pictures of me
Remind us all of what we used to be

Confess to me
Every secret moment
Every stolen promise you believe

Confess to me
All that lies between us
All that lies between you and me

We are the boxers in the ring
We are the bells that never sing
There is a title we can’t win no matter how hard we must swing

(Chorus)
Pictures of you
Pictures of me
Hung up on your wall for the world to see

Pictures of you
Pictures of me
Remind us all of what we could have been

(Chorus)
Pictures of you
Pictures of me
Hung up on your wall for the world to see

Pictures of you
Pictures of me
Remind us all of what we could have been
What could have been
We could have been

Pictures of you
Pictures of me
Remind us all of what we could have been
What could have been

yup this is a nice song by the last goodnight which is pictures of you and i love the lyric so much nice lyric and it’s true because pictures is what remind us all what we could have been what we see ,etc love it. sorry because there isn’t an official video for the song so i use the kingdom hearts one lol thx.

Permalink Leave a Comment

Kingdom Hearts 358/2 Days

March 28, 2009 at 8.20 p03 (Nintendo DS)

Yup post lage mengenai Ds ini yg ke empat hari ini 🙂 lage semangat neh post tentang game” Ds secara ge banyak yg diupdate yg bagus” hmm tentunya kalian tahu, mungkin beberapa darikalian tidak tahu Kingdom Hearts yang akan direlease menjadi 3 bagian yaitu Kingdom hearts Birth by Sleep yang akan direlease di PSP , Kingdom Hearts 358/2 Days Di Ds dan Kingdom Hearts Coded yg akan Direlease Di Hp. yak sekarang gw bahas dolo mengenai 358/2 secara gw punyanya DS dan baru maw beli PSP ketika harga psp dah agak turun secara ge mahal buanget >.< huahua.hmm langsung aja yah kita bahas,nih beberapa screen shot dan trailer dari kingdom hearts 358/2 Days:

nah ini dia trailernya yg paling baru keqnya:

tadi gw baru cek” / browsing gamefaqs,google dsb dan gw liat bahwa Kingdom Hearts 358/2 Days akan direlease menurut schedulenya seh tanggal 30 / 5 /2009 Versi japan yah sekitar 2 bulanan lage lah yah moga” aja tepat waktu dan yg US jg direlease secepatnya secara gw penasaran ama nih game dan pingin bgt maen nih game digame ini kita bermain sebagai organization XIII dan juga game ini punya kelebihan karena kita bisa bermain secara Multiplayer. wow Kh Multiplayer keqnya cuman di Ds nih 🙂 penasaran kan? ditunggu saja masterpiece KH ini keluar diDs.

The Secret about kingdom hearts Revealed in this game and birth by sleep :).Xion identity revealed. lol

hope you enjoy it:D

and please give some comment if you like my post

Permalink 4 Comments

Gardening Mama

March 28, 2009 at 8.20 p03 (Nintendo DS)

Yup jadi semangat nih post tentang DS secara lage banyak game bagus =D

hmm yup setelah kesuksesan team Ds membuat game cooking mama 1 dan 2 team DS keluar dengan inovasi terbarunya yaitu Gardening Mama langsung aja yah screen shotnya:

hmm game ini baru akan keluar versi USnya tanggal 31/3/2009 nanti jadi sabar aja yah menunggu tinggal 4 hari lagi koq sabar yah 😉 mungkin bisa maen multiplayer seperti cooking mama 2 mungkin tidak kita lihat saja;)

hope you enjoy it 😀

Permalink 2 Comments

Final Fantasy Crystal Chronicles:Echoes of Time

March 28, 2009 at 8.20 p03 (Nintendo DS)

AKHIRNYA SETELAH 3 Bulan tidak bermain DS,Ds gw gw keluarin jg 😀

Setelah info mengenai Zelda yang baru ternyata DS juga telah merelease game baru yaitu FFCC:Echoes of Time berikut adalah screenshot dari game FFCC:Echoes of time:

yup digame FFCC Echoes of time ini menyediakan permainan Multiplayer so kalo anda bosen bermain sendiri bisa bermain ber 2 😉  game FFCC sebelumnya jg bagus dan yg ini gw yakin jg bagus dah gw maw maen dolo yah gamenya oh ia buat gamenya gw maw bilang kalo misalkan loe orang dl ato bukan beli ori ada bypass yg menghalangi jadi elo orang bisa maen tapi g bs save tapi ada caranya koq so search in the i-net aja yah gw takutnya diban nih wp kalo misalkan kasih taw link” gituan. 

ok hope you enjoy it

Permalink 1 Comment

The Legend of Zelda: Spirit Tracks

March 28, 2009 at 8.20 p03 (Exact Story, Funny,Interesting,Knowledge)

Wahhhh asik!!! kaget gw  and a little bit exicted… kenapa?

gw baru aja buka gamefaqs… dan ternyata pas gw buka console DS sepertinya DS akan mengeluarkan game Zelda yang baru dengan judul The Legend of Zelda:Spirit Tracks..

yup senang sekali dengan adanya info ini yah walaupun belom ada tanggal release yang jelas dsb tapi setidaknya ada info akan ada game zelda yang baru, semoga saja game Zelda ini keluar secepatnya dan semoga menyusul suksesnya game zelda sebelumnya yaitu legend of zelda :phantom hour glass.

tapi gw yakin ini game 100% harus dimainin soalnya semua game zelda sangat bagus dan mempunyai rating yg memuaskan 

untuk info lebih lanjut (walaupun belom ada info) yah sekadar pembuktian saja buka link ini :

http://www.gamefaqs.com/portable/ds/home/959019.html 

hope you enjoy it

Permalink 1 Comment

When I’m With You

March 27, 2009 at 8.20 p03 (SOTD)

 

When I’m With You
By:Simple Plan

I’m taking my time
I’m trying to leave the memories of you behind
I’m gonna be fine
As soon as I get your picture right out of my mind 

I wanna feel the way you make me feel
When I’m with you
I wanna be the only hand
You need to hold on to
But every time I call
You don’t have time
I guess I’ll never get to call you mine

You’re nothing at all
I know there’s a million reasons why I shouldn’t call 
When nothing to say
Could easily make this conversation last all day 

I wanna feel the way you make me feel
When I’m with you
I wanna be the only hand
You need to hold on to
But every time I call
You don’t have time
I guess I’ll never get to call you mine

Another lesson I didn’t get to learn 
You’re my obsession 
I’ve got nowhere to turn 

I wanna feel the way you make me feel
When I’m with you
I wanna be the only hand
You need to hold on to(3x)
I guess I’ll never get to call you mine

Yup a Very nice song by Simple plan hope you like it ^^

Permalink Leave a Comment

Next page »